Trainingen van Caro van Roon brengen je in beweging!

Een training bij Caro van Roon brengt je in beweging. Het levert je inzichten, ervaringen en kennis op over jezelf en de ander. Je leert vanuit je eigen persoonlijkheid anderen tegemoet te treden op manieren die bij jou passen. Je effectiviteit wordt daardoor aanzienlijk vergroot. Je ervaart meer plezier in het contact met anderen en boekt betere resultaten.
De trainingen kenmerken zich door een informele sfeer, concrete oefeningen en een prettige afwisseling in tempo en werkvormen. Maar vooral de diepgang is kenmerkend. Zodat je op verschillende gebieden in jouw persoonlijke systeem aangesproken wordt en je échte leerervaringen hebt.

Een originele aanpak.
Onze gedragstrainingen hebben een solide methodische basis. Op die basis is een activerend programma ontwikkeld met originele effectieve oefeningen. Het programma wordt per training nog weer toegespitst op de groep van dat moment. Humor is in onze trainingen een belangrijk ingrediënt. Het ontspant, ontwapent en opent het hart. Als je kunt lachen om de dingen, lachen om jezelf, is leren een stuk makkelijker.
Door onze aanpak slaan we de spijker op zijn kop. Niet praten over, maar aan het werk in oefeningen. Doordat wij onze intuïtie effectief en constructief inzetten, voelen wij de essentie van vraagstukken van deelnemers goed aan. Je ervaart de realiteit in de oefensituaties en leert in een dag meer dan normaliter in een meerdaagse training.
Wij hebben een flexibele aanpak. We sluiten aan bij wat je nodig hebt om in beweging te komen. Om die beweging en daarmee het leerproces te versterken, werken we respectvol confronterend.

0% trucjes
Wij bieden 0% trucjes, want daar geloven wij niet in. Wij werken met de kern van de zaak en gaan voor echt contact. Daardoor voel je je als deelnemer gehoord, gezien en begrepen. En kan je zelf ook aan de slag met écht contact maken in communicatie en het geleerde goed toepassen in situaties van alledag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail met je wensen en wij doen een aanbod.