Boek: Blufcursus voor eerlijke mensen

Dit boek levert je aanknopingspunten voor effectief bluffen en zicht op je eigen blufvaardigheden. Je maakt kennis met de spelregels van het blufspel, waardoor je ziet hoe je jouw kwaliteiten nog beter kan inzetten in gesprekken met (potentiële) klanten. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht over hoe het zit met mannelijke en vrouwelijke communicatie, de misverstanden die daardoor ontstaan en hoe je die kan pareren.

Onder bluffen versta ik: jezelf positief en duidelijk presenteren door op een positieve manier, met zelfvertrouwen je resultaten en kwaliteiten verwoorden, met als doel je ambitie te realiseren.

Als je het spel speelt, geef je jezelf de kans op winst van waardevolle knikkers.
Als je het niet wilt spelen, dan weet je in elk geval hoe het werkt.

Wil jij dit ook leren? Bestel 'Blufcursus voor eerlijke mensen' door een mail te sturen naar caro@carovanroon.nl met je n.a.w. gegevens. Dan stuur ik je het boek toe.

Blufcursus voor eerlijke mensen

In Blufcursus voor eerlijke mensen reken ik af met het beeld dat je moet liegen om te bluffen. Bluffen is een sociale vaardigheid waar je veel aan hebt. Door resultaatgericht te bluffen vergroot je de kans dat je de baan, die ene opdracht of dat gewilde project wél binnenhaalt. En dat kan prima zonder te liegen en jezelf anders voor te doen dan je werkelijk bent. Vrouwen blijken nog altijd meer moeite te hebben om hun kwaliteiten en behaalde resultaten effectief te belichten dan mannen. Toch loopt ook menig man ertegen aan dat hij in zijn werk niet blufvaardig genoeg is om datgene te bereiken wat hij graag wil.

Blufcursus voor eerlijke mensen geeft een verfrissend perspectief op zakelijke gesprekken, levert nieuwe inzichten op over zowel je eigen gedrag als dat van je gesprekspartner(s) en leert je de spelregels die je nodig hebt om overtuigend te bluffen om je doel te bereiken. De vele tips en oefeningen in dit boek voorzien je van de tools om effectief je ambities over te brengen. Pas ze toe, zodat je regelmatig in de spotlights staat en daar dan ook voluit van kunt genieten.