Advies en begeleiding

Al sinds 1998 verzorg ik organisatie advies en begeleiding. Vooral samenwerkingsvraagstukken en ontwikkeling van nieuwe concepten behoren tot mijn expertise. Interim management behoort tot de mogelijkheden.

Teamontwikkeling

Ik begeleid teams bij de start van een nieuw team, conflicten in het team, ambities van een team die niet uit de verf komen en/of gebrekkige teamvorming .

Balancering

Een balancering zorgt voor een energetische bedding voor het bedrijf of de organisatie. De mensen aan het stuur krijgen overzicht, inzicht in belangrijke processen en zien hun eigen rol in het geheel duidelijker. Hierdoor is het eenvoudiger koers te bepalen of te houden en de gewenste doelen te realiseren. Vanaf 2014 bied ik een balancering aan. Bij deze aanpak werk ik samen met directie of bestuur.

Training

Mijn trainingen brengen je hart en hersens in beweging, zodat je opnieuw naar je handelen kunt kijken. Het gaat er niet om een kunstje te leren, maar er achter te komen wat je echt wilt en daar naar handelen.
Vaardigheidstrainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, onderhandelen en adviseren verzorg ik in company.

Coaching

Individuele coaching bied je de mogelijkheid zorgvuldig en plezierig met jouw vraagstukken aan de slag te gaan en zo verder te komen. Met individuele vraagstukken over het werkleven kun je met mij op pad. Natuur coaching, lopend, in gesprek, in stilte, spelend… werkend met wat de omgeving biedt.

Intervisie

Intervisie is een eenvoudige en effectieve manier om samen met collega’s en/of vakgenoten te werken aan professionele ontwikkeling. Goed voor jezelf én het de organisatie of bedrijf.

Projectleiding

Vooral complexe projecten leiden in een omgeving die wordt gekenmerkt door continue verandering, vind ik een mooie uitdaging. In complexe projecten valt veel te leren voor alle betrokkenen. Dit leerproces inzichtelijk en behapbaar maken is een van mijn kwaliteiten. Om natuurlijk uiteindelijk de doelstellingen van het project te realiseren!