Blufcursus

Als je het spel speelt, geef je jezelf de kans op winst van waardevolle knikkers.
Als je het niet wilt spelen, dan weet je in elk geval hoe het werkt.

Bemiddeling

Als narratief bemiddelaar begeleid ik gesprekken tussen zakelijk partners of collega's die wel met elkaar verder willen praten, maar waar dat niet meer lukt. Ik trek het gesprek weer vlot, zodat er hernieuwd contact gerealiseerd wordt. en dan kunnen er weer zaken gedaan worden.

Training

Mijn trainingen brengen je hart en hersens in beweging, zodat je opnieuw naar je handelen kunt kijken. Het gaat er niet om een kunstje te leren, maar er achter te komen wat je echt wilt en daar naar handelen.
Vaardigheidstrainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, onderhandelen en adviseren verzorg ik in company.

Teamontwikkeling

Ik begeleid teams bij de start van een nieuw team, conflicten in het team, ambities van een team die niet uit de verf komen en vastgelopen gesprekken, zodat mensen weer met energie en plezier samen aan de slag kunnen.

Coaching

Ik ga met je de natuur in en al werkend ontdek je nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Met individuele vraagstukken over het werkleven kun je met mij op pad. Natuur coaching, lopend, in gesprek, in stilte, spelend… werkend met wat de omgeving biedt.

Intervisie

Intervisie heeft vele gezichten en vormen. Er is altijd een vorm die je aanspreekt. Intervisie is een aantrekkelijke manier om je professionaliteit te vergroten en je zelfinzicht te verdiepen. Ik begeleid intervisie bijeenkomsten en verzorg cursussen intervisie, zodat je na vijf bijeenkomsten zelf met je intervisie groep verder kunt.