Sinds 1998 bestaat Caro van Roon Advies, training en coaching. Dat betekent dat ik sindsdien als zelfstandige aan het werk ben. Daarvoor werkte ik als beleidsmedewerker en trainer bij de Dienstenbond FNV.

Ik werk met veel plezier in uiteenlopende branches en voor diverse bureaus. De FNV en de NAM zijn trouwe klanten waar ik de afgelopen 18 jaar heel diverse opdrachten voor heb mogen uitvoeren. In 2003 en 2004 ben ik als deeltijd docent verbonden geweest aan de afdeling Social Studies van de NHL. Vooral HBO pedagogen heb ik getraind, gedoceerd en gecoacht naar hun afstuderen. In 2009 was ik als deeltijd docent verbonden aan de Hanze Hogeschool. Ik heb daar verschillende vakken gedoceerd, onder andere transculturele psychologie en projectmatig werken.

De laatste jaren kenmerkt mijn werk zich door een heel eigen aanpak. Dat uit zich in de specifieke vormgeving van alle takken van sport, dus zowel coaching als training en procesbegeleiding, waaronder organisatieadvies.

Opleiding

Na ik mijn studie Andragogie aan de UvA heb afgerond (1988), ben ik gestart met de kopstudie Opleidingskunde aan de RUU. Ik was gegrepen door het nieuwe vak van trainer/ opleider in bedrijven. Deze studie heb niet afgerond, omdat ik bij de FNV Dienstenbond een prachtige en intensieve baan kreeg.

Ik hou van leren en heb verschillende opleidingen gevolgd. Een greep:

  • Chaordisch projectmanagement, Mulder Projectmanagement
  • Antroposofie in het werk, Michiel Rietveld
  • Provocatief Coachen, Karin de Galan
  • Werelden en wezens, Jaap van de Weg.
  • Opleiding Ecotherapie, Centrum voor Eco Intention
  • Wezensonderzoek, 5 jaar werkgroep